Käyttöehdot

 

Käyttöehdot  
1) Rekisteröityminen ja tilaaminen 

1.1 Viimeistään ensimmäisen tilauksen yhteydessä asiakkaan tulee aina rekisteröityä ja ilmoittaa nimi, syntymäaika, osoite, sähköpostiosoite, postiosoite sekä puhelinnnumero. 

1.2 Asiakas saa rekisteröityessään käyttöliittymän, jonka kautta hän voi tehdä tilauksensa. 

1.3 Asiakas on rekisteröityessään lukenut voimassa olevat tilausta koskevat käyttö-, tilaus- ja toimitusehdot. Voimassa olevat käyttöehdot ilmenevät transparts.fi sivustolta. Asiakas sitoutuu noudattamaan käyttöehtoja rekisteröityessään. 

1.4 Transparts.fi:n asiakasrekisteri on luottamuksellinen ja transparts.fi sitoutuu olemaan luovuttamatta titoja eteenpäin. Asiakasrekisteristä annetaan tietoja sopimusyrityksille vain tuotteen tai reklamaation perille toimittamista varten. 

1.5 Asiaks sitoutuu maksetun tilauksen tekemisen jälkeen tarkastamaan yhteystietojensa paikkansa pitävyyden sähköpostilla toimitettavasta tilausvahvistuksesta ja ilmoittamaan transparts.fi:lle niissä mahdollisesti olevista virheistä. Yhteydenpito koskien tilauksen muuttamista, peruuttamista, takuuta tai toimitusaikaa tapahtuu transparts.fi:n sivustolta käyttöliittymän kautta tai puhelimitse. Kaikki tarvittavat tiedot löytyvät transparts.fi:n sivustolta 

1.6 Kauppasopimus on sitova, kun tilaus on maksettu. 

1.7 Transparts.fi:n vastuu tuotteen huonosta saatavuudesta tai muusta vastaavasta esteestä rajoittuu aina kaupan purkamiseen ja mahdollisesti etukäteen maksettujen rahojen palauttamiseen. 

1.8 Asiakas on tutustunut huolellisesti tuotteen tuoteselosteeseen verkkosivuillamme. Kaikki transparts.fi:ssä myytävät tuotteet myydään sellaisina kuin ne sivuilla ovat.Transparts.fi vastaa siitä, että kaikki myytävät tuotteet ovat Suomen lakien ja asetusten mukaisia. 

1.9 transparts.fi ei vastaa valmistajien tai sopimusyritysten omassa markkinoinnissaan antamista tiedoista. transparts.fi vastaa vain omalla sivustollaan ilmenevistä tiedoista. 2) Hinnat 

2.1 Hinnaston hinnat sisältävät arvonlisäveron 

2.2 Kaikki hinnat koskevat vain transparts.fi:n kautta ostoskorilla tehtäviä tilauksia. 

2.3 Tuotteen hinta on transparts.fi:n hinnastosta tilaushetkellä ilmenevä hinta. Mikäli tilaukseen tehdään muutoksia, määräytyy tuotteen hinta muutosajankohdan mukaisesti. 

2.4 Selvissä hintavirhetapauksissa transparts.fi voi vedota erehdykseen, jos kyseessä on ollut niin ilmeinen virhe, että kuluttajan olisi pitänyt ymmärtää virheen olemassaolo. 3) Maksuehdot asiakkaille 

3.1 Tilausten maksaminen tapahtuu postiennakolla tai matkahuollon jälkivaatimuksella. 

3.2 Käyttöliittymän tiliä voi käyttää ostoksiin verkkokaupassamme. 

3.3 transparts.fi edellyttää tilauksen maksamista heti.

 

Jatka
Pikahaku

Anna hakusanat etsimäsi tuotteen hakemiseen.
Tarkennettu haku
Ei tuotteita